Ivas

Wandel sport vereniging
IVAS Itegem vzw 1059
"Welkom op onze website"

Ivas
WSV

     
Ivas
 

Bestuur

Hier vindt U de samenstelling van het bestuur. Zij zorgen voor de organisatie van onze wandelsportvereniging. Voor al uw vragen, voorstellen en opmerkingen kan je bij hen terecht.

VOORZITTER: Dierckx Johan Johan SECRETARIS: Mak Seykens Mak
PENNINGMEESTER: Mil Vekemans Mil ONDERVOORZITTER: Alex Van Echelpoel Alex
PARCOURS: Willy Voet Willy PUBLIC RELATIONS: Guido Vertommen Guido
BESTUURSLID: Callens Marie-josée (Sozze) Sozze PARCOURS: Sanders Mario Mario
BESTUURSLID: Jan Schroven Jan      

PARCOURSCOMITE:

André Andries, Mark Claes, Johan Dierckx, François Dioos, Alex Van Echelpoel, Maurice Van Roosbroeck, Mario Sanders, Mil Vekemans, Marc Van den Wijngaert, Willy Voet.Ontstaan:
Onze wandelclub is ontstaan in 2008 als voorbereiding op een sponsortocht in 2009 ten voordele van de Vriendenkring van het Brandwondencentrum van het UZ in Gent, het centrum waar Itegemnaar André Scheers, als brandwonden patiënt, lange tijd verbleven heeft. Iedereen in Itegem weet dat André zich jarenlang ingezet heeft met zijn eetdagen op kermissen en braderijen om de Vriendenkring financieel te steunen.
Onze eerste bedoeling was om met de sponsortocht een éénmalige wandeling te organiseren. Zonder een club op te richten konden we echter niet in de wandelkalenders verschijnen om wandelaars aan te trekken. Enkele mensen die al gebeten waren door de wandelmicrobe, en elkaar nog kenden vanuit het korfbalbestuur van vroeger, sloegen de handen in elkaar en vormden het eerste bestuur. Al spoedig bleken er meerdere mensen geïnteresseerd in een wandelclub in Itegem en de beslissing om door te starten werd dan ook al vlug genomen.
Nu proberen wij uit te groeien tot een volwaardige wandelclub met 3 wandelingen die we zelf organiseren, organisatie van Sterwandelingen, Clubwandelingen, Busuitstappen en ook een Club winkel. Januari 2018 stond ons ledenaantal op 262.
De opbrengsten van onze 3 wandelingen worden terug geïnvesteerd in onze leden. Elk jaar reserveren wij ook een gedeelte van de “winst” voor het goede doel. Zoals onze naam het zegt gaat deze bijdrage naar de Vriendenkring van het Brandwondencentrum van het UZ Gent.


 

     
             
   
Copyright © 2018 Ivas.
 All Rights Reserved.